Ἰωσήφ Δασκαλάκης (Χανιά Κρήτης)
Οικονομολόγος

Σεμινάριο
Εἰσαγωγῆς στὸν ΝΓΠ,
Ἀθήνα,
20 - 21 Μαρτίου 2004

To σεμινάριο Basic NLP ανοίγει νέους δρόμους σκέψεις σε κάθε άνθρωπο. Είναι εκπληκτικό το πώς από την επόμενη κιόλας μέρα του σεμιναρίου άλλαξε (προς το καλύτερο φυσικά) ο τρόπος και η ποιότητα της επικοινωνίας μου με τους άλλους.

Πραγματικά αυτό το σεμινάριο σε βοηθάει να “διαβάζεις” τους άλλους και συγκεκριμένα να ακούς περά από τα λόγια τους (τι πραγματικά θέλουν να πουν).

Όσο για τον Στέλιο τα λόγια είναι περιττά. Μόνο αν παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή ένα workshop μπορείς πραγματικά να καταλάβεις πόσο προικισμένος είναι αυτός ο άνθρωπος και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον καθένα.

Ἐργαστήριο
Συστημικῶν Λύσεων,
Ἀθήνα,
24 - 25 Απριλίου 2004

Έχουν περάσει περίπου 7 μήνες από την ημέρα που παρακολούθησα το workshop. Κάθε μέρα ακόμα και τώρα ανακαλύπτω και νέα πράγματα ως απόρροια αυτού.Οι λέξεις σοκ, εσωτερικός σεισμός, ξάφνιασμα θεωρώ ότι είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν αυτή την εμπειρία.

Τελικά είναι απίστευτο το πόσα πολλά συστατικά της οντότητας μας δεν ξέρουμε καν ότι υπάρχουν σε εμάς. Σαν ένα γενικό συμπέρασμα θα έλεγα ότι τελικά:

Το πρωί μπορείς να ξυπνάς με χαμόγελο.

Το βράδυ να κοιμάσαι ήσυχα.

Το μέλλον δεν φοβίζει, έρχεται με νέες προκλήσεις και είναι καλύτερο.

Ευχαριστείς τον Θεό για αυτά που ήδη έχεις καταφέρει.

Τὸ Ἑλληνικὸν Ἵδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων καὶ τὸ λογότυπό του εἶναι κατοχυρωμένα σήματα ὑπηρεσιῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἱδρύματος ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων [Hellenic/Greek Institute for NLP and Systemic Solutuions]. Ἀπαγορεύεται ἡ δίχως ἄδεια ἀναπαραγωγὴ αὐτῆς τῆς σελίδας καὶ τοῦ περιεχομένου της. This page, and all contents, are Copyright © by Stylianos P. Paulides, Athens, Greece.
© 1997- Ἑλληνικὸν Ἳδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων.
| Ἐπικοινωνία | Περιεχόμενα | Πρόγραμμα | Σελίδα Ὑποδοχῆς| Ὂπισθεν |