Λαμπρινὴ Γρίβα
πτυχίο φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Ἀθηνῶν

Σεμινάριο Εἰσαγωγῆς
στὸν ΝΓΠ,
Ἀθήνα,
20 - 21 Μαρτίου 2004

ο σεμινάριο BASIC NLP ήταν μια αποκάλυψη για μένα. Χάρη σ' αυτό συνειδητοποίησα,ότι υπάρχουν πολλά,περίεργα και αξιοθαύμαστα να μάθουμε για τις λειτουργίες του μυαλού μας, τις αισθήσεις μας και την αντίληψή μας.

Έμαθα να λειτουργώ μέσα σε μια ομάδα από ετερόκλητα άτομα, να συμβαδίζω με αυτά και να τα αφήνω να επιδρούν πάνω μου με έναν τρόπο πραγματικά ευεργετικό.

Συνειδητοποίησα αλήθειες που μόνο με σωστή καθοδήγηση θα μπορούσα να βιώσω. 

Όσο για τον κύριο Στέλιο Παυλίδη, με τον ενθουσιασμό του, τον άριστο επικοινωνιακό του τρόπο, το πηγαίο χιούμορ του, τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητά του, μας γέμισε ενέργεια και διάθεση να ζήσουμε με αισιοδοξία και αγάπη τη ζωή. 

Μετά από τα έντονα συναισθήματα που έζησα στο σεμινάριο, τα οποία δεν περιγράφονται με λόγια, μόνο βιώνονται, έφυγα ανακουφισμένη και μαγεμένη. 

Για κάποιον που θα ήθελε να γνωρίσει τον εαυτό του,το βαθύτερο είναι του και τον κόσμο γύρω του και να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του, καλυτερεύοντάς την, αυτό το σεμινάριο είναι το Aλφα και το Ωμέγα.

Τὸ Ἑλληνικὸν Ἵδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων καὶ τὸ λογότυπό του εἶναι κατοχυρωμένα σήματα ὑπηρεσιῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἱδρύματος ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων [Hellenic/Greek Institute for NLP and Systemic Solutuions]. Ἀπαγορεύεται ἡ δίχως ἄδεια ἀναπαραγωγὴ αὐτῆς τῆς σελίδας καὶ τοῦ περιεχομένου της. This page, and all contents, are Copyright © by Stylianos P. Paulides, Athens, Greece.
© 1997- Ἑλληνικὸν Ἳδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων.
| Ἐπικοινωνία | Περιεχόμενα | Πρόγραμμα | Σελίδα Ὑποδοχῆς| Ὂπισθεν |