Ἀθανάσιος Μῖσχος
χημικὸς μηχανικός,
Ὑπουργεῖον Ἐθνικῆς Οἰκονομίας καὶ Οἰκονομικῶν

Σεμινάριο Εἰσαγωγῆς
στὸν ΝΓΠ

Ένιωσα το βασικό σεμινάριο του NLP σαν ένα υπέροχο σαββατοκύριακο που μέσα από το παιχνίδι, το γέλιο, το βίωμα γέμισα με υπέροχα συναισθήματα και μοιράστηκα τον εαυτό μου με τους άλλους. Και στην έξοδο πήρα ένα σακούλι γεμάτο με εργαλεία από τις βασικές έννοιες του Νευρο-Γλωσσολογικού Προγραμματισμού, δηλαδή το πώς μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα των ανθρώπων γύρω μας που αφού καταφέρουμε να ομοιάσουμε μ΄ αυτούς να τους προσκαλέσουμε σε μια νέα πορεία δημιουργικότητα και ευτυχίας.

Ευχαριστώ τον προικισμένο δάσκαλο κ. Στέλιο Παυλίδη γι’ αυτή την πρόσκληση στη νέα πρόκληση ευτυχίας στη ζωή.

Ἐργαστήριο
Συστημικῶν Λύσεων

Το WORKSHOP για Συστημικές Λύσεις είναι ένα βίωμα μοναδικό, ανεπανάληπτο, αξεπέραστο.

Μπήκα σ΄ αυτό το ταξίδι και ένιωσα καταπληκτικά. Έπαιξα, γέλασα, έκλαψα. Συγκινήθηκα, ενθουσιάστηκα, αγκάλιασα και αγκαλιάστηκα και κυρίως γνώρισα για πρώτη φορά στην ζωή μου πως είναι να αισθάνεσαι μ’ όλες τις αισθήσεις συνεχώς και ασταμάτητα.

Νιώθοντας ενότητα με τους άλλους συνταξιδιώτες- συμμετέχοντες στο εργαστήριο ανακάληψα την πραγματική διάσταση όλης της μέχρι τώρα ζωής μου, πώς την πραγματοποιούσα, πώς την ερμήνευα καθώς και πώς μπορώ τώρα να την κάνω καλύτερη.

Ευχαριστώ θερμά τον Στέλιο Παυλίδη γι’ αυτήν την μοναδική, χαρισματική του καθοδήγηση στην επίτευξη των στόχων της ζωής μου.

Τὸ Ἑλληνικὸν Ἵδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων καὶ τὸ λογότυπό του εἶναι κατοχυρωμένα σήματα ὑπηρεσιῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἱδρύματος ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων [Hellenic/Greek Institute for NLP and Systemic Solutuions]. Ἀπαγορεύεται ἡ δίχως ἄδεια ἀναπαραγωγὴ αὐτῆς τῆς σελίδας καὶ τοῦ περιεχομένου της. This page, and all contents, are Copyright © by Stylianos P. Paulides, Athens, Greece.
© 1997- Ἑλληνικὸν Ἳδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων.
| Ἐπικοινωνία | Περιεχόμενα | Πρόγραμμα | Σελίδα Ὑποδοχῆς| Ὂπισθεν |