Παναγιώτης Γιαννάκης
Managing Director, Kivos Consultans Ltd.

Εάν πραγματικά θέλεις να νιώθεις ευτυχία, να αντιμετωπίζεις σωστά τα προβλήματα της ζωής σου και να ξεπεράσεις τις όποιες αδυναμίες/ ανασφάλειες σου, τότε το NLP σου δείχνει τον δρόμο της ψυχικής υγείας.

Όταν λέμε έχουμε αδυναμίες/ ανασφάλειες και δεν κάνουμε τίποτε ή νομίζουμε ότι κάνουμε, το πρόβλημα δεν λύνεται, ίσως επουλώνεται και εμφανίζεται ξανά. Η λύση είναι το NLP.

Εάν συμφωνείς ότι ένας πολύ καλός κουρέας δεν μπορεί να κουρέψει τα μαλλιά του μόνος του, τότε και μόνος του ο άνθρωπος δεν μπορεί να βρει τη σωστή λύση στην όποια αδυναμία του ή ανασφάλειά του. Το NLP μπορεί, αρκεί να το θέλεις.

Η όποια λογική δεν αρκεί για να βρεις την ευτυχία της ψυχής σου. Το NLP σου δείχνει το δρόμο.

Θέλεις να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους έχεις; Θέλεις να ξεπεράσεις τις όποιες αδυναμίες/ ανασφάλειές σου;

Ἐκπαίδευση
Χειριστῶν ΝΓΠ,
Ἀθήνα,
2003 - 2004

Θέλεις να είσαι πραγματικά καλά με τον εαυτό σου και κατ΄επέκταση με όλους τους άλλους; Με το NLP μπορείς να φτάσεις όσο μακρυά εσύ θέλεις...

Το NLP είναι ο δρόμος της επιτυχίας ...

Η πραγματική ευτυχία είναι μέσα σου. Μην την αναζητάς οπουδήποτε αλλού. Δεν θα την βρεις...Με το NLP θα ψάξεις σωστά τον εαυτό σου και θα την βρεις...

Οι περισσότεροι από εμάς τους ανθρώπους νομίζουμε ότι αγαπάμε τον εαυτό μας. Εάν πραγματικά θέλουμε... τότε το NLP σου δείχνει τον τρόπο και σε καθοδηγεί στον δρόμο της ευτυχίας και επιτυχίας.

Τὸ Ἑλληνικὸν Ἵδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων καὶ τὸ λογότυπό του εἶναι κατοχυρωμένα σήματα ὑπηρεσιῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἱδρύματος ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων [Hellenic/Greek Institute for NLP and Systemic Solutuions]. Ἀπαγορεύεται ἡ δίχως ἄδεια ἀναπαραγωγὴ αὐτῆς τῆς σελίδας καὶ τοῦ περιεχομένου της. This page, and all contents, are Copyright © by Stylianos P. Paulides, Athens, Greece.
© 1997- Ἑλληνικὸν Ἳδρυμα ΝΓΠ καὶ Συστημικῶν Λύσεων.
| Ἐπικοινωνία | Περιεχόμενα | Πρόγραμμα | Σελίδα Ὑποδοχῆς| Ὂπισθεν |